LLUÇ A LA PLANXA AMB OLI DE JULIVERT

  • < de 10
  • Fácil
  • 2

Ingredients

Com fer LLUÇ A LA PLANXA AMB OLI DE JULIVERT

  • PAS 1

    Posar al vas de la batedora una branca gran de julivert i oli d'oliva. Triturar-ho fins que quedi molt fi i reservar. Coure els pèsols amb un granet d'all i la pastilla d'Avecrem Caldo de Verduras -30 % de sal. Si es vol, també s'hi pot afegir un rajolí de vi blanc.

  • PAS 2

    Fregir les rodanxes de lluç i escampar-hi per sobre un pessic d'Avecrem Ajo y Perejil Granulado. Emplatar el lluç amb els pèsols i unes patates fregides si es desitja. Regar el peix amb l'oli de julivert.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online