RAP AMB PATATES

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer RAP AMB PATATES

  • PAS 1

    En cassola de fang posar oli i fregir-hi els alls sencers. Quan estiguin fregits, pelar-los i aixafar-los amb una forquilla.

  • PAS 2

    En el mateix oli, posar les gambes i saltar-les. Afegir-hi 4 cullerades de Sofrito de Tomate y Cebolla Gallina Blanca. Remenar bé i afegir-hi les patates, pelades i tallades. Saltar-les i cobrir amb aigua i 2 pastilles d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal.

  • PAS 3

    Passats 10 minuts, afegir-hi les cues de rap. Tapar i deixar coure 10 minuts més. Rectificar de sal i ja està a punt per a servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online