PASTÍS DE TONYINA

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer PASTÍS DE TONYINA

  • PAS 1

    En un bol, aixafar el formatge amb una forquilla, afegir-hi el Tomate Frito Gallina Blanca, els ous batuts,sazonador Avecrem Ajo y Perejil Granulado, la farina de blat de moro dissolta en llet, la pastilla d'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal i la tonyina esmicolada.

  • PAS 2

    Untar amb margarina el motllo de plum-cake i escampar-hi el pa ratllat.

  • PAS 3

    Abocar-hi el preparat i coure'l a forn moderat durant uns 40 minuts aproximadament. Deixar-lo refredar una mica i abocar-lo a la safata de servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online