Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
Com fer Rodó de tonyina rostida
-
PAS 1
En una cassola posar a escalfar l'oli. Una vegada calenta afegir la ceba tallada a juliana fina, les dues dents d'all, el llorer i la canyella amb una mica pebre. Deixar que es vagi daurant. A mitja cocció afegir el llom de tonyina, els dos tomàquets i assaonar amb Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal esmicolat. Deixar coure a foc viu donant voltes a la tonyina perquè es cogui uniformement.
-
PAS 2
Quan tingui un color homogeni afegir el vi, deixar coure uns 5 minuts girant la carn. Retirar la tonyina de la cassola i deixar la resta coent en la cassola a foc moderat perquè es coguin i el vi evapori. Passar la salsa per un colador xinès i coure fins a aconseguir textura de salsa. Servir la tonyina freda o calent tallat a rodanxes i banyat en la salsa.