AMANIDA D'ESTIU

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA D'ESTIU

  • PAS 1

    Coure el pollastre sense pell en aigua durant uns 20 minuts. Mentres, netejar bé l'escarola i amanir-la amb sal i oli. Afegir-hi una poma pelada i tallada a trossos i condimentar-ho amb el suc de llimona, tot ben barrejat.

  • PAS 2

    Col.locar la patata pelada i a rodanxes en el fons d'un bol i condimentar-ho tot amb AVECREM VERDURES i afegir-hi la barreja d'escarola i poma.

  • PAS 3

    A continuació, afegir-hi l'ou dur tallat a quarts i el formatge a triangles fins. Finalment afegir-hi el pollastre cuit a tires. Amanir-ho amb un rajolí de vinagre i servir-ho.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online