AMANIDA DE XAMPINYONS I GAMBES

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Ajo y Perejil Granulado

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer AMANIDA DE XAMPINYONS I GAMBES

  • PAS 1

    Rentar i picar en juliana la col. Netejar, rentar i laminar els xampinyons. Pelar i tallar a rodanxes el carbassó. Tallar a daus el formatge. Pelar i picar els alls.

  • PAS 2

    Ofegar els alls en una paella. Quan estiguin daurats afegir-hi els xampinyons i el carbassó. Condimentar amb Avecrem All i Julivert, saltar durant uns minuts i reservar.

  • PAS 3

    En un morter aixafar les nous amb la farigola i el suc de llimona. Salpebrar i afegir-hi l'oli sense deixar de remenar perquè la barreja emulsioni bé.

  • PAS 4

    Presentar l'amanida posant un fons de col i anar alternant per sobre la resta de verdures amb el formatge i les gambes. Regar amb la vinagreta i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online