Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer AMANIDA DE XAMPINYONS I GAMBES
-
PAS 1
Rentar i picar en juliana la col. Netejar, rentar i laminar els xampinyons. Pelar i tallar a rodanxes el carbassó. Tallar a daus el formatge. Pelar i picar els alls.
-
PAS 2
Ofegar els alls en una paella. Quan estiguin daurats afegir-hi els xampinyons i el carbassó. Condimentar amb Avecrem All i Julivert, saltar durant uns minuts i reservar.
-
PAS 3
En un morter aixafar les nous amb la farigola i el suc de llimona. Salpebrar i afegir-hi l'oli sense deixar de remenar perquè la barreja emulsioni bé.
-
PAS 4
Presentar l'amanida posant un fons de col i anar alternant per sobre la resta de verdures amb el formatge i les gambes. Regar amb la vinagreta i servir.