PASTA AMB XAMPINYONS I GAMBES

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer PASTA AMB XAMPINYONS I GAMBES

  • PAS 1

    Coure la pasta al dente, en abundant aigua bullint i Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal.

  • PAS 2

    En una paella ampla, posar l'oli i daurar els alls picadets. Quan agafin una mica de color, afegir-hi les gambes. Escórrer i reservar.

  • PAS 3

    En el mateix oli, ofegar els xampinyons. Afegir-hi el formatge ratllat i un pessic d'Avecrem Caldo de Pollo. Afegir-hi la pasta i les gambes. Ofegar-ho tot i barrejar-ho molt bé. Escampar-hi per sobre una mica de pebre i servir.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online