CONILL AMB XAMPINYONS AL CAVA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer CONILL AMB XAMPINYONS AL CAVA

  • PAS 1

    Netejar el conill i tallar-lo a trossos mitjans. Segellar-los a la paella amb oli d'oliva i condimentar-los amb la pastilla d' Avecrem Caldo de Pollo –30 % de sal esmicolada. Retirar i reservar. A la mateixa paella coure la ceba picada ben fina, l'all picat i el bacon a daus. Coure 5-6 minuts.

  • PAS 2

    Netejar el conill i tallar-lo a trossos mitjans. Segellar-los a la paella amb oli d'oliva i condimentar-los amb la pastilla d' Avecrem 100% Natural Pollo esmicolada. Retirar i reservar. A la mateixa paella coure la ceba picada ben fina, l'all picat i el bacon a daus. Coure 5-6 minuts.

  • PAS 3

    Rentar i tallar la part terrosa dels xampinyons. Tallar a quarts i afegir-los al guisat. Continuar la cocció uns 6-7 minuts i afegir-hi el conill. Abocar-hi el cava, tapar i deixar coure a foc lent uns 12-15 minuts, fins que el conill quedi tendre. Retirar i servir calent.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online