ESPATLLA DE XAI AL FORN

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer ESPATLLA DE XAI AL FORN

  • PAS 1

    Preparar l'espatlla a sobre d'una safata de forn amb un rajolí l'oli. Regar-la amb el conyac, el vinagre, la pastilla de farigola i romaní desfeta en una mica d'oli. Afegir-hi també una mica d'aigua o caldo.

  • PAS 2

    Posar-la al forn a 180ºC durant 1 hora i 1/2. Cada 15 minuts regarla amb el seu suc.

  • PAS 3

    El darrer quart d'hora afegir-hi les patates cuites i la pastilla d'Avecrem Caldo de Carn -30% de sal, esmicolada per sobre de la carn i de les patates.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online