amanida de patates amb salsa danxova

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer amanida de patates amb salsa danxova

  • PAS 1

    Preparem la salsa: - Posem un tomàquet escalivat, un gra d'all, un ou dur, dues anxoves, una mica de sal, oli, una mica de vinagre i ho triturem bé a la batedora.

  • PAS 2

    Bullim les patates amb pell i les deixem refredar, a temperatura ambient, no a la nevera ja que s'envidrieixen. Bullim un parell d'ous, un el tallem a trossets i l'altre l'haurem fet servir per la salsa. Netegem les anxoves, dues les haurem fet servir per la salsa i la resta les tallarem a trossets. Una vegada fredes pelem les patates i les tallem a rodantxes, al damunt hi posem l'ou dur talladet, les anxoves a trossets, la tonyina esmicolada, les olives farcides tallades en quatre trossos cada una . Es rega amb una bona quantitat de salsa i ja està a punt per menjar!

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online