Ingredients
Com fer AMANIDA TÈBIA D'ESPINACS I OUS
-
PAS 1
Rentar els espinacs, escórre'ls i posar-los en una paella amb 2 cullerades d'oli fins que perdin tota l'aigua. Condimenatar-los amb una pastilla d' Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal. Escórrer'ls i picar-los amb un ganivet. Pelar les cebes tendres i deixar-les senceres si són petites i saltar-les a la mateixa paella amb una mica d'oli.
-
PAS 2
Rentar els espinacs, escórre'ls i posar-los en una paella amb 2 cullerades d'oli fins que perdin tota l'aigua. Condimenatar-los amb una pastilla d' Avecrem 100% Natural 8 Verduras. Escórrer'ls i picar-los amb un ganivet.
-
PAS 3
Escalfar 1/2 litre d'aigua amb el viangre en un pot. Quan comenci a bullir escalfar els ous d'un en un se la següent manera: trencar els ous a sobre de l'aigua i embolcallar-los amb l'escumadora, continuant la cocció 3 minuts a foc baix (és molt important que els ous siguin molt frescos). Preparar la vinagreta barrejant el vinagre amb el pebre, la mostassa i l'altra pastilla d' Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal ben esmicolada. Afegir-hi l'oli a poc a poc i emulsionar amb una batedora de varilles. Afegir-hi els pinyons.
-
PAS 4
Pelar les cebes tendres i deixar-les senceres si són petites i saltar-les a la mateixa paella amb una mica d'oli.
-
PAS 5
Escalfar 1/2 litre d'aigua amb el viangre en un pot. Quan comenci a bullir escalfar els ous d'un en un se la següent manera: trencar els ous a sobre de l'aigua i embolcallar-los amb l'escumadora, continuant la cocció 3 minuts a foc baix (és molt important que els ous siguin molt frescos).
-
PAS 6
Preparar la vinagreta barrejant el vinagre amb el pebre, la mostassa i l'altra pastilla d' Avecrem Caldo de Verduras -30% de sal ben esmicolada. Afegir-hi l'oli a poc a poc i emulsionar amb una batedora de varilles. Afegir-hi els pinyons.