BACALLÀ AMB PEBROT I TOMÀQUET SOBRE PATATA I OU

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Tomate Frito Gallina Blanca

    100% natural con aceite de oliva virgen extra

Com fer BACALLÀ AMB PEBROT I TOMÀQUET SOBRE PATATA I OU

  • PAS 1

    Preparar un sofregit amb les cebes, tres grans d'all i els pebrots, tot tallat en juliana, aixó com el Tomate Frito Gallina Blanca.

  • PAS 2

    Bullir les patates amb pell i pelar-les.Tallar la cansalada viada a dauets petits i daurar-la en una cassola amb un all. Afegir-hi la patata pelada i aixafar-la amb una forquilla. Rectificar de sal i pebre.

  • PAS 3

    En oli calent, fregir les tripes de bacallà per a fer-ne cotnes. Escórrer en paper absorvent i reservar-les. Coure els ous poché: folrar un vas o una tassa amb paper film i cobrir-lo amb oli. Posar-hi un ou a dins i tancar amb un fil. Repetir l'operació per a tots els ous. Submergir-los en aigua calenta (a uns 80º) evitant que entri aigua pel nus. Quan la clara estigui cuita retirar del foc i mantenir els ous dins l'aigua.

  • PAS 4

    Confitar molt lentament els lloms de bacallà en oli d'oliva (amb la tarrina d'Esencias de Ajo y Perejil Gallina Blanca dissolta) uns 12 minuts.

  • PAS 5

    Amb l'ajuda d'un cèrcol muntar una base de patata i posar-hi l'ou i el bacallà a sobre. Cobrir amb el sofregit i decorar amb una crosta de bacallà.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online