POLLASTRE AMB PEBROT

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer POLLASTRE AMB PEBROT

  • PAS 1

    Pelar ippicar la ceba i l'all. Tallar els filets de pollastre a làmines gruixudes. En una paella posar oli d'oliva a escalfar. Daurar la ceba, l'all i els pebrots tallats a trossos.

  • PAS 2

    Afegir-hi el pollastre i esperar que es dauri remenant de tant en tant. Quan estigui daurat afegir-hi el vi blanc, condimentar amb la pastilla d'Avecrem esmicolada, remenar i deixar-lo durant uns minuts a foc lent, fins que el pollastre s'hagi fet bé. Mirar que la salsa no es consumeixi del tot. Servir calent.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online