Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
Com fer BACALLÀ I ANGULES EN SALSA VERDA
-
PAS 1
Deixar el bacallà en remull 24 hores, canviant l'aigua almenys cada 6 hores. Posar-lo a sobre un paper absorvent i assecar-lo bé. Pelar la ceba i picar-la, ofegar-la bé en una cassola de fang amb l'oli a foc suau. Afegir-hi el bacallà.
-
PAS 2
Remenar la cassola durant 10 minuts deixant que la salsa espesseixi lleugerament. Afegir-hi el bitxo. Aixafar el julivert amb l'all i barrejar-ho amb el vi blanc. Afegir-ho a la cassola.
-
PAS 3
Passats cinc minuts afegir-hi el Caldo de Verdures Gallina Blanca amb la Maizena dissolta i acabar de cuinar fins que els lloms estiguin gairebé fets. Retirar del foc, afegir-hi les angules, remenar la cassola i tapar, deixant en repòs deu minuts abans de servir (acabar de fer amb la calor que desprèn en fang).
-
PAS 4
Si es desitja es pot acompanyar de patates cuites.