Cloïses en salsa verda

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Cloïses en salsa verda

  • PAS 1

    En una cassola es posa a calentar l'oli i d'afegeixen els grans d'all laminats, i si es volen una mica picants, es pot afegir un bitxo.

  • PAS 2

    Posar una cullerada de farina, fregint-la mentre es remena, sense que arribi a torrar-se, agefir-hi el vaset de vi blanc i deixaar que s'evapori. Afegir el Caldo de Pescado mentre seguim remenantfins que la salsa agafi la consistència desitjada, llavors empolsarem amb el julivert picat.

  • PAS 3

    Quan la salsa estigui bullint, afegirem les cloïses, descartant aquelles que estiguin trencades. Esperar a que s'obrin amb un bull i y servir directament a la taula. Nota: És important que les cloïses no es coguin massa temps.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online