BASTONS FARCITS DE CREMA DE TORRÓ

  • 20-40
  • Difícil
  • 4

Ingredients

Com fer BASTONS FARCITS DE CREMA DE TORRÓ

  • PAS 1

    Posar la massa de pasta de full previament descongelada sobre una superfície de treball i tallar-ne rectangles de 10x5 centímetres. Enrotllar cada rectangle en un canutet de paper l'alumini o paper sulfuritzat. Posar en una safata de forn i coure a 180ºC fins que estiguin daurats i cruixents. deixar-los refredar.

  • PAS 2

    Esmicolar el turró i batre'l junt amb els rovells. Dissoldre la gelatina humida en la llet calenta i afegir-hi el turró.

  • PAS 3

    Muntar per separat la nata i les clares d'ou. Barrejar el turró amb la nata i després amb les clares. Passar la barreja a una màniga de pastisser i farcir els canutets de pasta de full.

  • PAS 4

    Fondre per separat els dos tipus de xocolata. Decorar cada canutet fent dibuixos amb la xocolata.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online