ECLAIRS FARCITS DE CREMA DE LLIMONA

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ECLAIRS FARCITS DE CREMA DE LLIMONA

  • PAS 1

    Pre-escalfar el forn a 200ºC. Posar a escalfar l'aigua amb la mantega, la sal i el sucre. Quan la mantega estigui fosa, abocar la farina i remenar amb enrgia fins aconseguir que la pasta es desenganxi del pot. Retirar del foc i deixar refredar. Afegir-hi els ous d'un en un i barrejar fins que quedi una massa homogèna, llisa i brillant.

  • PAS 2

    Pre-escalfar el forn a 180 °C. Untar amb oli o mantega una placa de forn i folrar-la amb paper parafinat. Omplir la màniga pastissera amb la massa i fer els éclairs a sobre la placa. Coure'ls al forn durant 20 minuts.

  • PAS 3

    Posar a escalfar en un pot el suc de llimona Batre els ous amb la maizena o el sucre. Abans de que el suc comenci a bullir, retirar-lo del foc i afegir-lo a la barreja d'ous. Tornar a posar la preparació en un pot a foc mig i esperar fins que espessi, sense parar de remenar.

  • PAS 4

    Posar la crema de llimona a la màniga pastissera i farcir els éclairs. Escampar-hi per sobre el cacau amargant i servir.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online