Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer BESUC NADALENC
-
PAS 1
Preparar el besuc: treure'n les escates i les tripes. rentar-lo a sota l'aixeta i assecar-lo suaument. Obrir-lo per la meitat i treure'n l'espina central. Ruixar-lo amb llimona, condimentar-lo amb AVECREM PEIX esmicolar i pebre. Deixar-lo escórrer. Picar la ceba i laminar els alls. Tallar el bitxo a rodanxes fines i posar-ho tot a ofegar en una paella amb oli fins que el el sofregit estigui ben tou (1/2 hora com a mínim). Retirar del foc i afegir-hi el pebre vermell.
-
PAS 2
Farcir el besuc amb el preparat anterior i posar-lo en una safata de forn untada amb oli. Esmicolar el pa i barrejar amb força julivert picat. Ruixar el besuc amb una mica d'oli i cobrir amb la barreja de pa ratllat.
-
PAS 3
Introduir al forn calent i coure'l durant 15-20 minuts aproximadament. Estovar el vi blanc amb el vinagre i ruixar el peix amb aquesta barreja cinc minuts abans d'acabar de rostir-lo.
-
PAS 4
Passat aquest temps retirar-lo del foc i servir-lo en la mateixa safata.