BESUC NADALENC

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer BESUC NADALENC

  • PAS 1

    Preparar el besuc: treure'n les escates i les tripes. rentar-lo a sota l'aixeta i assecar-lo suaument. Obrir-lo per la meitat i treure'n l'espina central. Ruixar-lo amb llimona, condimentar-lo amb AVECREM PEIX esmicolar i pebre. Deixar-lo escórrer. Picar la ceba i laminar els alls. Tallar el bitxo a rodanxes fines i posar-ho tot a ofegar en una paella amb oli fins que el el sofregit estigui ben tou (1/2 hora com a mínim). Retirar del foc i afegir-hi el pebre vermell.

  • PAS 2

    Farcir el besuc amb el preparat anterior i posar-lo en una safata de forn untada amb oli. Esmicolar el pa i barrejar amb força julivert picat. Ruixar el besuc amb una mica d'oli i cobrir amb la barreja de pa ratllat.

  • PAS 3

    Introduir al forn calent i coure'l durant 15-20 minuts aproximadament. Estovar el vi blanc amb el vinagre i ruixar el peix amb aquesta barreja cinc minuts abans d'acabar de rostir-lo.

  • PAS 4

    Passat aquest temps retirar-lo del foc i servir-lo en la mateixa safata.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online