POLLASTRE NADALENC

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer POLLASTRE NADALENC

  • PAS 1

    Salpebrar els pits de pollastre amb l'Avecrem Caldo de Pollo i el pebre i daurar. Retirar de la cassola i en el mateix oli ofegar les prunes, les panses i els pinyons i distribuir per sobre del pollastre.

  • PAS 2

    A continuació ofegar la ceba, afegir-hi el tomàquet i el brandy.

  • PAS 3

    Quan la ceba estigui feta afegir-hi el pollastre, la picada d'ametlles i galetes maria dissoltes en una mica d'aigua. Deixar coure fins que els pits de pollastre estiguin tendres.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online