BOMBONS DE PISTATXO

  • 20-40
  • Difícil
  • 4

Ingredients

Com fer BOMBONS DE PISTATXO

  • PAS 1

    Posar junts en un bol els pistaxos i el sucre i barrejar-ho. Batre les clares a punt de neu i abocar-les a la barreja anterior. Remenar suaument fins aconseguir una barreja que es pugui treballar bé.

  • PAS 2

    Amb les mans o dues culleretes, fer boletes del tamany d'un bombó i anar-les col.loacnt a sobre d'una safata de forn coberta amb un paper apte per al forn.

  • PAS 3

    Cobrir cada bombó amb sucre glas i coure'ls al forn a 170ºC durant 1/4 d'hora fins que s'assequin. Fondre la xocolata al bany Maria i banyar-hi els bombons.

  • PAS 4

    Posar mig pistatxo a sobre de cada bombó i deixar assecar del tot.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online