AMANIDA DA DE MELÓ, ESPINACS I PISTATXOS

  • 10-20
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer AMANIDA DA DE MELÓ, ESPINACS I PISTATXOS

  • PAS 1

    Rentar, escórrer i tallar a trossos els espinacs. Treure la pell al meló o tallar la polpa a daus. Pelar els pistatxos, aixafar-los en un morter i reservar-los.

  • PAS 2

    En un pot preparar una infusió amb l'oli, el vinagre, el sucre, el pebre, un pesic d'Avecrem Caldo de Verdures -30% de sal i l'alfàbrega. Abans que comenci a bullir retirar-ho del foc, tapar-ho i deixar que es refredi.

  • PAS 3

    Muntar els plats amb un llit d'espinacs i meló. Posar-hi a sobre el pernil, els pistatxos i el formatge parmesà. Finalment, condimentar i regar l'amanida amb la infusió d'alfàbrega.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online