TRUITA D'ESPINACS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer TRUITA D'ESPINACS

  • PAS 1

    Netejar els espinacs retirant-ne les arrels i rentar-los en vàries aigues sota l'aixeta per tal de retirar tota la terra que poguin tenir. Deixar-los escórrer en un colador.

  • PAS 2

    Escalfar tres cullerades d'oli en una paella ampla, afegir-hi els espinacs encara humits i deixar que s'estovin durant 3 o 4 minuts, remenant vàries vegades amb una cullera de fusta. Condimentar-los amb mitja pastilla d'Avecrem Caldo de Pollo esmicolada. Remenar i retirar-les del foc.

  • PAS 3

    Batre els ous en un bol gran, afegir-hi els espinacs i barrejar-ho bé. Escalfar un fil d'oli en una paella antiadharent i quallar la truita pels dos costats al gust. Servir de seguida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online