Amanida de pop a la feira

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer Amanida de pop a la feira

  • PAS 1

    Escaldar breument els espinacs i deixar refredar en aigua gelada i gel. Triturar-los amb la llet i els ous, posar en motllos per a flams i coure al bany maria. Coure tapat amb paper d'alumini al forn a 180ºC durant uns 20 minuts. Deixar refredar.

  • PAS 2

    Coure les patates senceres en aigua durant uns 15 o 20 minuts fins que estiguin tendres. Si el pop no està cuit, s'haurà d'haver congelat i descongelat. Posar-lo en aigua bullint, condimentada amb Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal, sense sal i coure fins que estigui tendre (un pop d'uns 3 kg tardarà uns 35 minuts, aproximadament).

  • PAS 3

    Servir el flam en un plat, decorar amb l'enciam i els brots per damunt, els tomàquets cherry, la patata tèbia tallada a llesques i el pop cuit i tallat a rodanxes. Amanir amb oli d'oliva, sal i pebre de la Vera.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online