SOPA D'ALL AMB POP

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer SOPA D'ALL AMB POP

  • PAS 1

    Netejar el pop i congelar-lo un mínim de 48 hores. Deixar-lo descongelar a la nevera. Si ja el comprem congelat, només cal descongelar-lo. Coure'l en aigua de 45 a 60 minuts fins que estigui tendre. Treure'l de l'aigua i deixar-lo refredar.

  • PAS 2

    En una cassola sofregir l'all i el pernil ibèric tallat a daus amb una mica d'oli. Afegir-hi el pebre vermell i de seguida el Xerès. Deixar reduir, afegir-hi el julivert i el Caldo de Pescado Gallina Blanca. Deixar bullir suaument durant 10 minuts i colar.

  • PAS 3

    Pelar la patata, donar-li forma cilíndrica (aprofitar els retalls per a altres usos). Tallar-la a rodanxes d'uns 3 cm de gruix i bullir-la en aigua amb sal. Amb la mateixa aigua escaldar els alls tendres. Fer quadrats de 2 centímetres amb la part de la molla del pa. Xopar-lo amb la sopa d'all. En un plat fons posar la patata, el pa i el pop tallat a rodanxes fines. Posar-hi per sobre una mica d'all tendre i finalment la sopa d'all.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online