Pop amb sopa d'all

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Pop amb sopa d'all

  • PAS 1

    Netejar el pop i congelar-lo un mínim de 48 hores. Deixar descongelar al frigorífic. Si ja el comprem congelat, simplement descongelar-lo.

  • PAS 2

    Coure'l en aigua de 45 a 60 minuts fins que estigui tendre. Retirar de l'aigua i deixar refredar.

  • PAS 3

    En una cassola sofregir l'all i el pernil ibèric tallat a daus amb una mica d'oli. Afegir el pebre vermell i ràpidament, el jerez. Deixar reduir, afegir el julivert i l' Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal. Deixar bullir suaument durant 10 minuts i colar.

  • PAS 4

    Pelar la patata i donar-li forma cilíndrica (aprofitar els retalls per altres usos). Tallar-la a rodanxes d'uns 3 cm de gruix i bullir-la en aigua amb sal. Amb la mateixa aigua escaldar els alls tendres. Fer quadrats de 2 cm amb la part de la molla del pa. Empapar-lo amb la sopa d'all.

  • PAS 5

    En un plat fondo posar la patata, el pa i el pop tallat a rodanxes fines. Posar per damunt una mica d'all tendre i finalment la sopa d'all.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online