Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer BRANDADA DE BACALLÀ EN TORRADES
-
PAS 1
Dessalar el bacalà 24 hores abans, canviant l'aigua dues o tres vegades. Posar-lo en una cassola amb aigua freda i deixar-lo a foc viu fins que l'aigua comenci a bullir. Treure l'escuma i deixar-lo coure 5 minuts amb la cassola tapada. Deixar-lo refredar i esmicolar-lo, retirant-ne les pells i les espines.
-
PAS 2
Pelar els alls i premsar-los en un morter. Posar al foc una paella fonda amb oli. Afegir-hi el bacallà i treballar-lo amb una cullera de fusta fins que quedi com una massa compacta. Retira-lo del foc i anar-hi afegint la llet temperada, a poc a poc, fins lligar la barreja. Escalfar de nou i afegir-hi els alls. Mantenir calent.
-
PAS 3
Tallar el pa a quadradets, traient-ne la crosta, i fregir-lo en oli ben calent. Cobrir amb la brandada de bacallà.
-
PAS 4
Abocar-hi per sobre el condiment Avecrem all i Julivert. Servir ben calent.