OUS POCHÉS AMB TORRADES A LA REINA

  • 40-60
  • Difícil
  • 4

Ingredients

Com fer OUS POCHÉS AMB TORRADES A LA REINA

  • PAS 1

    Fer les torrades, que seran d'uns 5 cm de gruix cadascuna, fent-hi un forat amb l'ajuda d'un ganivet. Untar-les amb mantega fosa i torrar-les.

  • PAS 2

    En un pot amb força aigua bullint i el suc de mitja llimona coure els ous pochés durant 3 minuts, deixant-los refredar després en una mica d'aigua amb gel. Rentar els xampinyons, tallar-los a làmines i saltar-los amb mantega.

  • PAS 3

    Preparar la Salsa Bechamel Gallina Blanca amb la llet i seguint les indicacions del sobre. També es prepara la salsa holandesa coent al bany Maria els rovells amb la llimona i la mantega, batent tota l'estona fins que espesseixi.

  • PAS 4

    Omplir les torrades amb els xampinons i posar-hi un ou poché a dins. Barrejar Mi Salsa Beixamel Gallina Blanca amb l'holandesa i cobrir amb aquesta barreja les torrades. Escampar-hi per sobre el formatge ratllat i gratinar-les.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online