Ingredients
Com fer BROQUETES DE PINYA I LLAGOSTINS
-
PAS 1
Tallar la pinya longitudinalment en quatre trossos. Retirar el tronc central amb un ganivet i separar la carn, reservant les pells amb les fulles verdes. Tallar a daus regulars i posar-los en un bol, recollint el suc. Condimentar amb el sucre i el vinagre. Reservar.
-
PAS 2
Pelar els lagostins i salpebrar-los, afegint una mica de clau mòlt. Sofregir les closques amb dues cullerades d'oli i l'escaunya picada. Salar lleugerament ii remenar amb una cullera. amb el vi i el suc de pinya. Deixar coure a foc suau durant 15 minuts i retirar del foc.
-
PAS 3
Enfilar les broquetes alternant llagostins amb pinya i en una paella o graella ben calenta i amb oli, rostir-les lleugerament. Regar amb el caldo de pinya a la segona girada i col.locar les broquetes a sobre de la pell de la pinya en el plat escollit. Reduir la salsa dos minuts a foc viu i cobrir-les amb les broquetes.
-
PAS 4
Decorar amb els gerds o groselles.