BUNYOLS DE CARBASSA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer BUNYOLS DE CARBASSA

  • PAS 1

    En un bol poar la farina amb un pessic de sal. Afegir-hi la llet freda poc a poc, remenant amb una cullera de fusta fins que l crema estigui ben espessa. Afegir-hi els rovells d'ou , d'un en un, barrejant-los bé amb la crema. Deixar reposar la barreja a la nevera.

  • PAS 2

    Pelar la carbassa i teure'n les lavors. Ratllar a tire fins i posar-la en un bol. Pelar la ceba i picar-la molt fina. Barrejar-la amb la carbassa. Afegir-hi una culleradeta de julivert ben picat i uns grans de comí. Salar lleugerament i afegir-hi la barreja anterior remenant molt bé. Reservar a la nevera.

  • PAS 3

    Batre les clares a punt de neu, preferentment amb les varilles elèctriques, fins que quedin ben fermes. Barrejar-les amb la carbassa .envolvents. Tot seguit posar a escalfar una paella fons amb abundant oli d'oliva. Quan comenci afumejar l'oi, anar-hi abocant petites porcions de boletes i deixar-les daurar. Escórrer-les a sobre un paper absorvent i servir-les calentes a sobre d'un lllit de pastanaga ratllada. Decorar amb unes fulles de julivert.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online