BUNYOLS DE PERA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer BUNYOLS DE PERA

  • PAS 1

    Separar els rovells de les clares, reservar aquestes i posar els rovells en un bol. Batre'ls amb les varilles i afegir-hi la cervesa i la sal. Afegir-hi la farina amb l'ajut d'un tamís, a poc a poc i sense deixa de remenar, fins aconseguir una crema espessa i homogènia. Deixar-la reposar mitja hora en un lloc fresc.

  • PAS 2

    Pelar les peres, tallar-les en quatre trossos i retirar-ne les llavors amb un ganivet fi. Quan estiguin totes pelades, posar-les a sobre d'un plat i abocar-hi per sobre el sucre i el comí.

  • PAS 3

    En una fregidora posar oli a escalfar. Batre les clares a punt de neu i afegir-hi la barreja dels rovells, remenant amb molt de compte. Arrebossar cada tros de pera en la massa i recollir-lo amb una cullera.

  • PAS 4

    Anar fregint els bunyols, deixant-los daurar. Retirar-los a un plat amb paper absorvent. Servir-los tebis i ruixats amb mel líquida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online