Ingredients
Com fer BUNYOLS DE PERA
-
PAS 1
Separar els rovells de les clares, reservar aquestes i posar els rovells en un bol. Batre'ls amb les varilles i afegir-hi la cervesa i la sal. Afegir-hi la farina amb l'ajut d'un tamís, a poc a poc i sense deixa de remenar, fins aconseguir una crema espessa i homogènia. Deixar-la reposar mitja hora en un lloc fresc.
-
PAS 2
Pelar les peres, tallar-les en quatre trossos i retirar-ne les llavors amb un ganivet fi. Quan estiguin totes pelades, posar-les a sobre d'un plat i abocar-hi per sobre el sucre i el comí.
-
PAS 3
En una fregidora posar oli a escalfar. Batre les clares a punt de neu i afegir-hi la barreja dels rovells, remenant amb molt de compte. Arrebossar cada tros de pera en la massa i recollir-lo amb una cullera.
-
PAS 4
Anar fregint els bunyols, deixant-los daurar. Retirar-los a un plat amb paper absorvent. Servir-los tebis i ruixats amb mel líquida.