ARRÒS, CANYELLA I PERA BLANQUILLA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer ARRÒS, CANYELLA I PERA BLANQUILLA

  • PAS 1

    Pelar les peres i tallar-les a dauets. Deixar-les preparades en un platet a la nevera perquè estiguin fresquetes.

  • PAS 2

    Bullir l'arròs 15 minuts o fins que estigui al seu punt sengos el tamany del foc. Es recomana a temperatura de foc mitja.

  • PAS 3

    Escórrer l'arròs deixant una mica de caldo i es reparteix en dos plats, de manera que als fons del plat hi ha caldo i a la superfície l'arròs està sec.

  • PAS 4

    Afegir una culleradeta de canyella per plat, sense passar-se, al gust, i es reparteixen els trossets de pera per les vores i el centre del plat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online