POLLASTRE AMB CANYELLA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pollo 100% Natural

    100% natural, gust casolà

Com fer POLLASTRE AMB CANYELLA

  • PAS 1

    Netejar el pollastre. Retirar el coll i les potes. Tallar-lo a trossos. Salpebrar-lo o arrebossar-lo amb canyella i després amb farina. Fregir els trossos en una paella amb oli d'oliva a temperatura moderada perquè no es cremi la canyella. Reservar.

  • PAS 2

    Colar l'oli i posar-lo en una cassola. Afegir-hi la ceba picada i una mica de tomaquet ratllat. Deixar coure una mica i afegir-hi el pollastre. Afegir-hi el Caldo de Pollo Gallina Blanca i deixar cuinar lentament fins que el pollastre quedi ben tendre.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online