ARRÒS AMB GAMBES I CANYELLA

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer ARRÒS AMB GAMBES I CANYELLA

  • PAS 1

    Tothom sap que l'arròs és un acompanyament magnífic amb el qual es poden preparar múltiples combinacions: des de la meravellosa paella fins el raquític "arròs blanc" amb tomàquet que tant agrada als més petits. Havia pensat preparar arròs "amb alguna cosa de peix". Al migdia, dinant amb una persona que va demanar rap, i em va venir de gust per a sopar. Mentre el preparava Jon i Luis van aparèixen a l'MMS. I a partir d'aquí... la gran sorpresa. Arròs Bomba, una tassa generosa per comensal. Salar una mica l'aigua i deixar-lo coure 15 minuts. Escórre'l i reservar-los uns minuts. A la mateixa cassola, saltar les gambes amb alls. Sofregir l'arròs amb les gambes i afegir-hi el Caldo de Pescado Gallina Blanca fins cobrir l'arròs. Coure fins que quedi gairebé sense caldo.

  • PAS 2

    En un vas, posar una mica de maionesa i tomàquet fregit. Barrejar-ho bé i ja està a punt una meravellosa decoració. Emmotllar i emplatar. I la gran ajuda de Jon. Una mica de canyella.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online