Ingredients
Com fer DELICIÓS GELAT DE CANYELLA
-
PAS 1
En un bol, batre els rovells d'ou amb el sucre. Afegir la llet molt a poc a poc i la canyella mòlta sense deixar de remenar.
-
PAS 2
Passar aquesta barreja a un bol i escalfar-lo al bany Maria remenant sense parar amb una espàtula de fusta fins que espessi prou com per adherir-se a l'espàtula sense desprendre's.
-
PAS 3
Deixar refredar el recipient en un pot amb aigua freda mirant de no esquitxar aigua dins el preparat, remenant de tant en tant.
-
PAS 4
Quan s'hagi refredat del tot, abocar la barreja en un bol de vidre apte per al fred i posar-lo al congelador durant unes 2 hores, remenant cada 25 minuts més o menys per a evitar que cristal·litzi.
-
PAS 5
Passat aquest temps o quan el gelat comenci a solidificar-se, retirar-lo del congelador i afegir-hi la clara muntada a punt de neu molt ferma, remenant molt bé.
-
PAS 6
Tornar a posar al congelador durant 1 hora més. Servir decorat amb encenalls de xocolata escampats per sobre del gelat.