DELICIÓS GELAT DE CANYELLA

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer DELICIÓS GELAT DE CANYELLA

  • PAS 1

    En un bol, batre els rovells d'ou amb el sucre. Afegir la llet molt a poc a poc i la canyella mòlta sense deixar de remenar.

  • PAS 2

    Passar aquesta barreja a un bol i escalfar-lo al bany Maria remenant sense parar amb una espàtula de fusta fins que espessi prou com per adherir-se a l'espàtula sense desprendre's.

  • PAS 3

    Deixar refredar el recipient en un pot amb aigua freda mirant de no esquitxar aigua dins el preparat, remenant de tant en tant.

  • PAS 4

    Quan s'hagi refredat del tot, abocar la barreja en un bol de vidre apte per al fred i posar-lo al congelador durant unes 2 hores, remenant cada 25 minuts més o menys per a evitar que cristal·litzi.

  • PAS 5

    Passat aquest temps o quan el gelat comenci a solidificar-se, retirar-lo del congelador i afegir-hi la clara muntada a punt de neu molt ferma, remenant molt bé.

  • PAS 6

    Tornar a posar al congelador durant 1 hora més. Servir decorat amb encenalls de xocolata escampats per sobre del gelat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online