CONFITURA DE GERDS I CANYELLA

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CONFITURA DE GERDS I CANYELLA

  • PAS 1

    Escollir la fruita, tractant d'eliminar totes les peces que tinguin el més petit defete o taca Rentar-les bé i escórrer-les. E un pot fons barrejar la fruita amb el sucre i les espècies. Bullir a foc lent durant 30 minuts.

  • PAS 2

    Mentres, esterilizar els envasos on es guardarà la confitura. Per a fer-ho s'hauran de bullir tots els estris: tapes, pots, i recipients amb els que es manipularà la confitura.

  • PAS 3

    Passat el temps de cocció s'envasa la melmelada, en calent, i fins la vora dels pots. Tancar-los després hermèticament. Escriure la data d'envasat a cada pot.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online