POMA AL FORN, CANYELLA I VAINILLA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer POMA AL FORN, CANYELLA I VAINILLA

  • PAS 1

    Per a la poma al forn: Treure el cor de les pomes, fer-los un tall a la base i posar-les en una safata de forn. Dins del forat de cada poma posar un dau de mantega. Escampar-hi el sucre morè i la canyella per sobre. Mullar-les amb una mica de moscatell. Coure-les al forn a 160ºC, 30 minuts.

  • PAS 2

    Per a la crema de vainilla fer una crema anglesa: Bullir la nata amb les beines de vainilla obertes per la meitat. Quan bulli parar el foc i deixar infusionar durant 5 minuts. Afegir-hi els rovells d'ou amb el sucre i cuinar-ho al bany Maria fins que la crema quedi espessa. Afegir-hi les fulles de gelatina remullades. Colar i refredar perquè qualli. Un cop sòlida, trencar amb un batedor de varilles fins que quedi puré.

  • PAS 3

    Aprofitar el suc que han deixat les pomes al forn i deixar-lo refredar. Separar la mantega i guardar la resta.

  • PAS 4

    Posar la base de crema de vainilla. Al voltant, posar-hi el suc, panses i pinyons. Posar-hi la poma i per sobre una sanefa de gelat de canyella i un bastonet de galeta.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online