CABRIT AL BRANDY

  • > 60
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CABRIT AL BRANDY

  • PAS 1

    Barrejar el suc de llimona amb 2 copetes de brandy. Afegir-lo al cabrit i deixar-lo macerar durant unes 2 hores, remenant de tant en tant. Mentres preescalfar el forn a 200º, pelar les patates, rentar-les i tallar-les a rodanxes. Posar-les en una safata refractària.

  • PAS 2

    Pelar els alls i aixafar-los. Escórrer la carn untant-la amb oli. Estendre l'all aixafat per sobre i condimentar-la amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Carne -30% de sal esmicolada. Posar la carn a sobre de les patates i afegir-hi un vas d'aigua. Coure al forn durant 10-15 minuts. Passat aquest temps, donar la volta a la carn i deixar uns altres 10-15 minuts.

  • PAS 3

    Posar en remull el pebrot xorisser en aigua tèbia. Quan estigui tou, treure'n les llavors i retirar la polpa amb un ganivet. Barrejar bé amb les ametlles i la resta de brandy i el vinagre. Remenar. Abocar aquesta barreja per sobre del cabrit. Abaixar la temperatura del forn a 170ºC i continuar rostint la carn fins que estigui daurada i tendre, uns 25 minuts més. SI calgués s'hi pot afegir aigua calenta.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online