ROSTIT AL BRANDY

  • 40-60
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Informació nutricional

  • Energia

    602,02kcal

  • Hidrats

    4,97g

  • Proteïnes

    39,57g

  • Greixos

    55,46g

Com fer ROSTIT AL BRANDY

  • PAS 1

    Escalfar l'oli i fregir els alls i les llesques de pa. Aixafar-los en el morter i deixatar-los amb el brandy i una mica d'aigua.

  • PAS 2

    Posar la carn en una safata de forn i cobrir amb l'Avecrem Caldo de Carn esmicolat i la picada del morter. Coure al forn durant uns 40 minuts a 190º regant-lo de tant en tant amb el seu suc.

  • PAS 3

    Es pot acompanyar amb un puré de pomes i castanyes en conserva o amb unes patates rostides a rodanxes, afegint-les a mitja cocció, junt amb les costelles.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online