Ingredients
Com fer CALAMARS FARCITS
-
PAS 1
Netejar els calamars i picar els tentacles, deixant la bossa dels calamars sencera. Barrejar la carn picada de porc amb la del calamar i condimentar-la obtenint així una pasta.
-
PAS 2
Farcir els calamars amb aquesta pasta i passar un escuradents per la vora perquè quedin tancats. Tot seguit, en una cassola posar oli a escalfar i passar els calamars per farina punxant-los bé (amb un escuradents) perquè no rebentin durant la cocció.
-
PAS 3
Fregir-los i afegir-hi el vas de vi blanc. Deixar evaporar i afegir-hi la Base para Cocinar de Pescado Gallina Blanca. Coure a foc lent durant uns 20 minuts. Servir els calamars amb la salsa espesseta.
-
PAS 4
Fregir-los i afegir-hi el vas de vi blanc. Deixar evaporar i afegir-hi el Caldo Casero de Pescado Gallina Blanca. Coure a foc lent durant uns 20 minuts. Servir els calamars amb la salsa espesseta.