CALAMARS FARCITS

  • 20-40
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CALAMARS FARCITS

  • PAS 1

    Netejar els calamars i picar els tentacles, deixant la bossa dels calamars sencera. Barrejar la carn picada de porc amb la del calamar i condimentar-la obtenint així una pasta.

  • PAS 2

    Farcir els calamars amb aquesta pasta i passar un escuradents per la vora perquè quedin tancats. Tot seguit, en una cassola posar oli a escalfar i passar els calamars per farina punxant-los bé (amb un escuradents) perquè no rebentin durant la cocció.

  • PAS 3

    Fregir-los i afegir-hi el vas de vi blanc. Deixar evaporar i afegir-hi la Base para Cocinar de Pescado Gallina Blanca. Coure a foc lent durant uns 20 minuts. Servir els calamars amb la salsa espesseta.

  • PAS 4

    Fregir-los i afegir-hi el vas de vi blanc. Deixar evaporar i afegir-hi el Caldo Casero de Pescado Gallina Blanca. Coure a foc lent durant uns 20 minuts. Servir els calamars amb la salsa espesseta.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online