CALAMARS FARCITS

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

Com fer CALAMARS FARCITS

  • PAS 1

    Tallar a trossos la ceba, el pebrot vermell, el pebrot verd i sofregir-los.

  • PAS 2

    Tallar les potetes i aletes dels calamars a trossets i afegir-les al sofregit. Abocar-hi un vaset de vi blanc i quatre cullerades de Tomate Frito Gallina Blanca. Rectificar de sal. Quan l'olor i el color ens agradi, ja es poden farcir els calamars.

  • PAS 3

    Quan estiguin farcits, tancar-los amb un escuradents i deixar-los ofegar en les restes del farciment. Afegir-hi una mica d'oli i dos vasos de Caldo de Pescado Gallina Blanca. Coure 25 minuts a foc baix.

  • PAS 4

    Amb el caldo que ens ha sobrat, farem un arròs. El posarem en un vas i posarem una o dues "muntanyetes" a cada plat. El caldo que queda en escórrer l'arròs (molt poquet) serveix com a crema per a decorar. Tallar el calamar a rodanxes i emplatar-lo.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online