Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
100% natural con aceite de oliva virgen extra
-
-
100% natural, sabor casero
Com fer CALAMARS FARCITS
-
PAS 1
Tallar a trossos la ceba, el pebrot vermell, el pebrot verd i sofregir-los.
-
PAS 2
Tallar les potetes i aletes dels calamars a trossets i afegir-les al sofregit. Abocar-hi un vaset de vi blanc i quatre cullerades de Tomate Frito Gallina Blanca. Rectificar de sal. Quan l'olor i el color ens agradi, ja es poden farcir els calamars.
-
PAS 3
Quan estiguin farcits, tancar-los amb un escuradents i deixar-los ofegar en les restes del farciment. Afegir-hi una mica d'oli i dos vasos de Caldo de Pescado Gallina Blanca. Coure 25 minuts a foc baix.
-
PAS 4
Amb el caldo que ens ha sobrat, farem un arròs. El posarem en un vas i posarem una o dues "muntanyetes" a cada plat. El caldo que queda en escórrer l'arròs (molt poquet) serveix com a crema per a decorar. Tallar el calamar a rodanxes i emplatar-lo.