CALAMARS FARCITS CLÀSSICS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CALAMARS FARCITS CLÀSSICS

  • PAS 1

    Netejar els calamars i picar els tentacles i les barbes, deixant la bossa del calamar sencera. Barrejar la carn picada de porc amb la del calamar i els ous durs picats. Condimentar amb la pastilla d'd'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal esmicolada. Farcir els calamars amb aquesta massa i tancar-los amb un escuradents.

  • PAS 2

    En una cassola posar oli a escalfar. Passar els calamars per farina i punxar-los bé perquè no es rebentin durant la cocció. Fregir-los i reservar-los. Afegir oli en una paella i saltar-hi el Sofrito de Cebolla en Trozos uns minuts.

  • PAS 3

    Afegir-hi 1/2 vas de vi blanc, deixar-lo evaporar i afegir-hi el Caldo de Pescado i un pessic de safrà. Posar els calamars a dins i coure a foc lent durant uns 40 minuts. Servir els calamars, banyats amb la salsa, prèviament triturada.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online