CALAMARS FARCITS CLÀSSICS

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CALAMARS FARCITS CLÀSSICS

  • PAS 1

    Netejar els calamars i picar els tentacles i les barbes, deixant la bossa del calamar sencera. Barrejar la carn picada de porc amb la del calamar i els ous durs picats. Condimentar amb la pastilla d'd'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal esmicolada. Farcir els calamars amb aquesta massa i tancar-los amb un escuradents.

  • PAS 2

    En una cassola posar oli a escalfar. Passar els calamars per farina i punxar-los bé perquè no es rebentin durant la cocció. Fregir-los i reservar-los. Afegir oli en una paella i saltar-hi el Sofrito de Cebolla en Trozos uns minuts.

  • PAS 3

    Afegir-hi 1/2 vas de vi blanc, deixar-lo evaporar i afegir-hi el Caldo de Pescado i un pessic de safrà. Posar els calamars a dins i coure a foc lent durant uns 40 minuts. Servir els calamars, banyats amb la salsa, prèviament triturada.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online