Ingredients
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
-
-
-
-
Com fer CALAMARS FARCITS CLÀSSICS
-
PAS 1
Netejar els calamars i picar els tentacles i les barbes, deixant la bossa del calamar sencera. Barrejar la carn picada de porc amb la del calamar i els ous durs picats. Condimentar amb la pastilla d'd'Avecrem Caldo de Pescado -30% de sal esmicolada. Farcir els calamars amb aquesta massa i tancar-los amb un escuradents.
-
PAS 2
En una cassola posar oli a escalfar. Passar els calamars per farina i punxar-los bé perquè no es rebentin durant la cocció. Fregir-los i reservar-los. Afegir oli en una paella i saltar-hi el Sofrito de Cebolla en Trozos uns minuts.
-
PAS 3
Afegir-hi 1/2 vas de vi blanc, deixar-lo evaporar i afegir-hi el Caldo de Pescado i un pessic de safrà. Posar els calamars a dins i coure a foc lent durant uns 40 minuts. Servir els calamars, banyats amb la salsa, prèviament triturada.