CALAMARS FARCITS DE CRANC

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Com fer CALAMARS FARCITS DE CRANC

  • PAS 1

    Netejar bé els calamars. Sofregir la ceba amb dues cullerades d'oli. Afegir-hi la carn de cranc, el pa sense molla i la clara. Treballar fins aconseguir una barreja compacta. Afegir-hi l'Avecrem All i Julivert.

  • PAS 2

    Farcir els cossos dels calamars i tancar-los amb un escuradents. Enfarinar-los i punxar-los bé.

  • PAS 3

    En una cassola amb un fons d'oli daurar la ceba. Afegir-hi el tomàquet pelat sense llavors i tallat a trossos. Deixar-ho coure tot 5 minuts i afegir-hi els calamars. Passats 10 minuts afegir-hi el vi. Coure-ho a foc lent fins que els calamars estiguin tous. Servir molt calent.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online