Ingredients
Informació nutricional
-
Energia
584,13kcal
-
Hidrats
15,05g
-
Proteïnes
29,30g
-
Greixos
55,65g
Com fer CALAMARS FARCITS DE POMA
-
PAS 1
Farcir els calamars amb la carn picada barrejada amb ou batut, trossets de poma i les potes del calamar, tot condimentat amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolada.
-
PAS 2
Cosir-los amb un escuradents, enfarinar-los i punxar bé el calamar perquè no s'obri en fregir-lo.
-
PAS 3
Fregir el calamar en una mica d'oli i afegir-hi el sofregit de ceba. Quan el conjunt estigui ben daurat, afegir-hi el vi blanc, la resta de farciment, un vaset d'aigua i l'altra pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal. Deixar-ho coure uns 30 minuts o fins que es facin. Triturar la salsa. A l'olla a pressió es fan en 10 minuts.