CALAMARS FARCITS DE POMA

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

Informació nutricional

  • Energia

    584,13kcal

  • Hidrats

    15,05g

  • Proteïnes

    29,30g

  • Greixos

    55,65g

Com fer CALAMARS FARCITS DE POMA

  • PAS 1

    Farcir els calamars amb la carn picada barrejada amb ou batut, trossets de poma i les potes del calamar, tot condimentat amb una pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal esmicolada.

  • PAS 2

    Cosir-los amb un escuradents, enfarinar-los i punxar bé el calamar perquè no s'obri en fregir-lo.

  • PAS 3

    Fregir el calamar en una mica d'oli i afegir-hi el sofregit de ceba. Quan el conjunt estigui ben daurat, afegir-hi el vi blanc, la resta de farciment, un vaset d'aigua i l'altra pastilla d'Avecrem Caldo de Peix -30% de sal. Deixar-ho coure uns 30 minuts o fins que es facin. Triturar la salsa. A l'olla a pressió es fan en 10 minuts.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online