Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100% natural, sabor casero
Com fer CALAMARS FARCITS DE SOBRASADA I PINYONS
-
PAS 1
Buidar els calamars i netejar-los traient-los la pell. Passar-los per vàries aigües i reservar les aletes i els tentacles, que picarem a trossos petits. Deixar assecar a sobre d'un paper de cuina.
-
PAS 2
Preparar el farcit: en un bol posar la sobrasada sense pell. Afegir-hi el pa esmicolat, l'ou sencer i unes gotes de llet. Barrejar amb les mans, amassat bé per a lligar bé la barreja, i afegir-hi els pinyons i el calamar picat. Farcir amb aquesta barreja els calamars amb l'ajuda d'una cullera i tancar l'extrem amb un escuradents. Deixar els calamars ja farcits en un plat amb farina per a arrebossar-los lleugerament.
-
PAS 3
Picar la ceba a daus mitjans i abocar-la en una cassola amb oli. Sofregir-la a foc lent fins que estigui transparent. Pelar el tomàquet, tallar-lo a daus i afegir-lo al sofregit anterior. Posar els calamars dins la cassola i daurar-los pels dos costats. Ruixar-los amb el vi i el Caldo de Verdudes Gallina Blanca fins a cobrir-los. Afegir-hi el sucre i salpebrar-los deixant-los a foc lent fins que estiguin tendres. Tapar la cassola i remenar constantment perquè no s'enganxin. Retirar els escuradents i servir els calamars en una safata amb la salsa per sobre i alguns pinyons esmicolats.