Carxofes amb arròs i sepia

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Carxofes amb arròs i sepia

  • PAS 1

    Escalfar l'oli en una paellera i sofregir-hi les carxofes netes, sense les fulles exteriors, més dures, i després de tallar-los l'extrem més dur de les fulles. Quan estan netes, tallar-les a trossos. Afegir-hi l'all pelat i tallat a làmines i el tomàquet ratllat i sofregir-ho uns minuts més. Afegir-hi finalment la sípia neta i tallada a trossos. Remenar i condimentar.

  • PAS 2

    Mentrestant, escalfar el Caldo de Pescado Gallina Blanca i afegir-lo a la paellera. Remenar i deixar bullir a foc viu uns minuts. Afegir-hi l'arròs. Rectificar de sal. Remenar per a barrejar bé els ingredients i deixar coure a foc suau però sense que deixi de bullir, uns 15 minuts. Servir molt calent després de deixar reposar l'arròs cinc minuts tapat.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online