Carxofes amb arròs i sepia

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

  • Caldo Casero de Pescado 100% Natural

    100% natural, sabor casero

Com fer Carxofes amb arròs i sepia

  • PAS 1

    Escalfar l'oli en una paellera i sofregir-hi les carxofes netes, sense les fulles exteriors, més dures, i després de tallar-los l'extrem més dur de les fulles. Quan estan netes, tallar-les a trossos. Afegir-hi l'all pelat i tallat a làmines i el tomàquet ratllat i sofregir-ho uns minuts més. Afegir-hi finalment la sípia neta i tallada a trossos. Remenar i condimentar.

  • PAS 2

    Mentrestant, escalfar el Caldo de Pescado Gallina Blanca i afegir-lo a la paellera. Remenar i deixar bullir a foc viu uns minuts. Afegir-hi l'arròs. Rectificar de sal. Remenar per a barrejar bé els ingredients i deixar coure a foc suau però sense que deixi de bullir, uns 15 minuts. Servir molt calent després de deixar reposar l'arròs cinc minuts tapat.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online