CASSOLA DE CARGOLS I SOBRASSADA

  • 40-60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CASSOLA DE CARGOLS I SOBRASSADA

  • PAS 1

    Pelar i picar la ceba i l'all en dauets petits. Rentar els tomàquets i pelar-los. Tallar-los a daus i reservar-los. En una cassola de fang amb oli d'oliva, ofegar la ceba, l'all i el pernil picat a tire fines. Remenar amb una cullera de fusta i afegir-hi el tomàquet. Condimentar amb Avecrem Caldo de Carn -30% de sal, sucre i pebre verlmell picant. Regar amb el vi i deixar coure a foc suau 20 minuts.

  • PAS 2

    Retirar la pell a la sobrassada i esmicolar-la a sobre de la cassola. Afegir-hi el brandy i continuar coent uns minuts a foc suau remenant la barreja.

  • PAS 3

    Afegir-hi els cargols ja cuits i escorreguts (fer servir els que es venen en conserva, que ja vénen preparats per a cuinar). Escalfar-los i deixar-los coure a foc lent, tapats. Abocar-hi el julivert per sobre i servir-los en la mateixa cassola com a aperitiu.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online