Ingredients
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Com fer CASSOLA DE CARGOLS I SOBRASSADA
-
PAS 1
Pelar i picar la ceba i l'all en dauets petits. Rentar els tomàquets i pelar-los. Tallar-los a daus i reservar-los. En una cassola de fang amb oli d'oliva, ofegar la ceba, l'all i el pernil picat a tire fines. Remenar amb una cullera de fusta i afegir-hi el tomàquet. Condimentar amb Avecrem Caldo de Carn -30% de sal, sucre i pebre verlmell picant. Regar amb el vi i deixar coure a foc suau 20 minuts.
-
PAS 2
Retirar la pell a la sobrassada i esmicolar-la a sobre de la cassola. Afegir-hi el brandy i continuar coent uns minuts a foc suau remenant la barreja.
-
PAS 3
Afegir-hi els cargols ja cuits i escorreguts (fer servir els que es venen en conserva, que ja vénen preparats per a cuinar). Escalfar-los i deixar-los coure a foc lent, tapats. Abocar-hi el julivert per sobre i servir-los en la mateixa cassola com a aperitiu.