chocolate birhday cake o pastís daniversari de xocolata

  • > 60
  • Media
  • 8

Ingredients

Com fer chocolate birhday cake o pastís daniversari de xocolata

  • PAS 1

    És una recepta de la web BBCgoodfood, on hi podeu trobar uns cakes esplèndids que trenquen el típic tòpic de què a Anglaterra no s'hi menja gens bé! Posar el forn a preescalfar a 180º.

  • PAS 2

    Batre, molt ben batuda la mantega amb el sucre, fins que quedi una massa esponjosa on no es notin gens els granets de sucre. Afegir-hi els ous, d'un a un sense deixar de batre en cap moment. Afegir-hi el iogurt. Barrejar la farina, el llevat i el cacau i afegir-ho a la barreja ben a poc a poc.

  • PAS 3

    Preparar un motlle amb mantega i farina perque no s'enganxi, abocar-hi la barreja i posar-ho uns 20-25 minuts al forn.

  • PAS 4

    Treure'l del forn, una vegada s'hagi comprovat amb un escuradents que es cuit. Deixar-lo reposar dins del motlle uns 5 minuts. Desemmotllar-lo i deixar-lo refredar damunt una reixeta.

  • PAS 5

    Fem la cobertura: Tamisar el sucre i el cacau en un recipient i posar-hi la mentega i dues cullerades d'aigua bullint. Anar remenant fins que agafi una consistència suau i untable (si es fes massa rígida anar-hi afegint aigua bullint, gota a gota, fins aconseguir la consistència desitjada)

  • PAS 6

    Posar la cobertura damunt el cake i deixar-ho refredar una mica. Tallar-lo a trossos i posar una mica de guarniment de diferents tipus de xocolata damunt de cada trosset.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online