Ingredients
-
-
-
-
-
-
-
-
Con Avecrem, ¡triunfas!
Com fer CONILL SORPRESA
-
PAS 1
Macerar 30 minuts la carn amb el xerès, l' all, les herves, la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre esmicolada i el pebre.
-
PAS 2
Retirar la cane, escórrer-la i assecar-la. Escalfar l'oli en una cassola i daurar-hi la carn pels dos costats. Abocar-hi per sobr el líquid de maceració, tapar i coure a foc mig fins que estigui tendra la carn i el líquid hagi reduït a una tercera part.
-
PAS 3
Esmicolar la carn i posar-ne una petita quantitat al centre de caa crep. Tancar-les com si fóssin una bossa i fixar-les amb una branqueta de ciboulet. Servir a cada plat dues creps amb una mica de salsa i acompanyar-ho d'una amanida.