CONILL SORPRESA

  • > 60
  • Fácil
  • 4

Ingredients

  • Avecrem Caldo de Pollo

    Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer CONILL SORPRESA

  • PAS 1

    Macerar 30 minuts la carn amb el xerès, l' all, les herves, la pastilla d'Avecrem Caldo de Pollastre esmicolada i el pebre.

  • PAS 2

    Retirar la cane, escórrer-la i assecar-la. Escalfar l'oli en una cassola i daurar-hi la carn pels dos costats. Abocar-hi per sobr el líquid de maceració, tapar i coure a foc mig fins que estigui tendra la carn i el líquid hagi reduït a una tercera part.

  • PAS 3

    Esmicolar la carn i posar-ne una petita quantitat al centre de caa crep. Tancar-les com si fóssin una bossa i fixar-les amb una branqueta de ciboulet. Servir a cada plat dues creps amb una mica de salsa i acompanyar-ho d'una amanida.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online