SORPRESA DE PASTA DE FULL

  • 20-40
  • Media
  • 4

Ingredients

  • Con Avecrem, ¡triunfas!

Com fer SORPRESA DE PASTA DE FULL

  • PAS 1

    Preescalfar el forn a 200ºC. Saltar el sofregit de ceba, juntament amb la dent d'all picat. Coure lentament remenant de tant en tant. Obrir la botifarra i treure el farciment. Afegir-li el sofregit de ceba, un pessic d’Avecrem Carn, Avecrem Fines Herbes, el pebre, la mostassa i un ou batut. Remenar-ho tot molt bé.

  • PAS 2

    Estendre el farcit en el centre d'una làmina de pasta fullada. Posar-hi al damunt els ous durs tallats per la meitat i cobrir amb la resta del farciment. Fer uns talls a la massa de pasta fullada, de forma diagonal a banda i banda i posarhi a dins el farciment, creuant les tires (fent una trena). Pintar i coure al forn a 200ºC. uns 25 minuts.

Valora aquesta recepta
Caldo Casero de Pollo Gallina Blanca

Descubre nuestros Caldos Caseros Gallina Blanca

Comprar online