TARTAL·LETES DE PASTA DE FULL AL CARAMEL DE TARONJA

  • 10-20
  • Fácil
  • 6

Ingredients

Com fer TARTAL·LETES DE PASTA DE FULL AL CARAMEL DE TARONJA

  • PAS 1

    Encendre el forn perquè es vagi escalfant. Mentres, estendre la massa de pasta de full (Millor si és rectangular), escampar-hi canyella per sobre i enrotllar-la. Tallar trossos d'uns 4 centímetres i aixafar-los una mica. Posar els trossos dins de motllos per a flam. Untar els motllos amb mantega i preparar la crema, batent l'ou, la nata i 100 gr de sucre. Posar-la per sobre de la pasta de full i posar-hi al forn a 200ºC mirant que quan estiguin daurats ja estaran a punt.

  • PAS 2

    Mentres, posar al foc el suc de la taronja i 100 gr de sucre. Quan estigui com un caramel apagar el foc.. Treure la pasta de full dels motllos i abocar el caramel de taronja per sobre de les tartal·letes. Es pot decorar amb cireretes confitades.

Valora aquesta recepta
De platos sosos a sabrosos en un Chup, Chup

Descubre cómo enriquecer tus platos con Avecrem.

Comprar online